Candidatura d'Unitat Popular

Territorial Nord-oriental

Notícies municipals destacades


18/09/2018

Les properes setmanes es produirà el relleu del representant del grup polític de la CUP-Poble Actiu a la Diputació de Lleida. El fins ara diputat i portaveu Joel Jové, regidor d’Alfés, deixa el seu càrrec davant la impossibilitat de compaginar-lo amb la seva nova situació laboral. El nou diputat de la CUP a la Diputació de Lleida serà Josep Cabré i Clariana, pagès, membre de la Unió de Pagesos i regidor a l’ajuntament d’Alpicat

15/09/2018

Els cupaires consideren que les properes eleccions municipals podrien ser les primeres en què el bipartidisme de CiU i PSC no sumés majoria absoluta i es posen com a objectiu treballar per fer viable un govern de transformació social.  

Campanya dret a vot persones residents
14/09/2018

La CUP ha anunciat que traslladarà a la Diputació de Girona el debat que permeti garantir el dret a vot de totes les persones immigrades residents a comarques gironines. La formació, que presentarà una moció en aquest sentit al pròxim ple de la Diputació de la setmana que ve, reclama la implicació de l’ens supramunicipal per aconseguir que qualsevol persona que resideixi a un municipi de comarques gironines,  tingui garantit el seu dret a vot.

14/09/2018

La CUP ha presentat aquest matí el seu estudi del Mercat de la Independència, fruit de les múltiples reunions mantingudes en els darrers 2 mesos amb una desena de comerciants i la pròpia Junta de Paradistes. De l'anàlisi se'n deriva un pack de mesures per a la revitalització del mercat, que la CUP proposarà incorporar al Pla Director del Mercat de la Independència, actualment en fase d'elaboració tècnica.  

13/09/2018

En els darrers temps s'ha aprovat la proposta de Protocol contra les agressions sexistes de la ciutat de Figueres. Aquesta iniciativa va començar a desenvolupar-se després de l'aprovació d'una moció presentada per la CUP en el plenari municipal. Un cop aprovada es va crear una comissió per la seva redacció.

07/09/2018

La CUP ha proposat aquest matí encetar un debat col·lectiu per avaluar les normes de convivència sota la qual es regulen les piscines municipals de Terrassa. I és que la formació d'esquerres considera que les restriccions actuals "són excessives" i que algunes, fins i tot, són un sense sentit.

07/09/2018

La CUP de Molins ens oposem al projecte de Crematori que ha presentat l'empresa Mémora, que actualment gestiona el Tanatori Municipal.   Primer de tot creiem que cal fer un repàs cronològic:

05/09/2018

La Festa Major d’enguany es celebrarà del 21 al 30 de setembre, destacant que Sant Miquel cau en dissabte, per tant força que hi hagi canvis per solapament d’activitats. L’any passat es va haver d’anul·lar part de la Festa Major, diumenge 1 d'octubre, degut a l’amenaça de la violència que la policia espanyola estava provocant a altres pobles arreu del país, que esperem que no es repeteixin.

04/09/2018

L’assemblea de la Candidatura d’Unitat Popular a Lliçà d’Amunt constituïda l’any 2014 es presenta per primer cop en la història a les eleccions municipals i ho fa gràcies a l’increment de militants i simpatitzants compromesos amb el municipalisme.

Transparencia Diputació Girona CUP
30/08/2018

La Candidatura d’Unitat Popular ha alertat sobre les dificultats que s’està trobant durant els últims mesos a l’hora d’accedir a determinada informació pública de la Diputació de Girona. A la vegada, ha lamentat el risc que aquesta situació recuperi velles pràctiques de la institució i signifiqui una involució global en matèria de transparència. 

Pàgines